Lid worden

Wil je lid worden van onze Seniorenvereniging? En eventueel je partner ook? Je kunt dan onderstaand alle benodigde gegevens aan ons verstrekken. Als je de contributie automatisch wilt betalen dan sturen we je nog een formulier toe voor de vereiste handtekening.

Wil je liever een persoonlijk gesprek met ons? Je hoeft dan geen gebruik te maken van onderstaand formulier. In plaats daarvan kun je een afspraak maken met een van onze bestuursleden. Klik dan hier, zodat je een bestuurslid kunt bellen voor een afspraak.

• Je kunt hier naar eigen keuze de telefoonnummers invullen waaronder je bereikbaar bent.
  • Wil je de contributie en - voor zover niet anders afgesproken wordt - de bijdragen aan activiteiten automatisch betalen? Kruis je keuze aan.
  • Hierbij geef ik aan om me als vrijwilliger beschikbaar te stellen voor onderstaande activiteiten (aankruisen wat van toepassing is)
  • Ingeval dit afwijkt van het eerder opgegeven e-mailadres
  • Hiermee geef ik aan om me als vrijwilliger beschikbaar te stellen voor onderstaande activiteiten (aankruisen wat van toeassing is).